torstai 27. helmikuuta 2014

#14 Mummolan kepruilut + estevalkka

Moi taas! Olen ollut tosi kiireinen ja laiska. Mutta viime viikolla oli hiihtoloma ja oltiin mummolassa perheen kanssa. Sinne otin mukaan, yllätysyllätys Tepan :D Ja tänään olin Minzun pitämässä estevalmennuksessa. Menin Minzun tekemällä Starilla, joka on shettis ja ei välttämättä valkassa ollut niin yhteistyöhaluinen :D


 Tepsu poseeraa :-]
Menin ratsastamaan jäälle. Tepalla oli hokit, eli minulla oli jääraudat, niin kuin alempana näkyy :) Keskeltä järveä :D

Jäällä ratsastamisesta ei valitettavasti ole kuvia :(

Retken jälkeen tehtiin lettuja <3

Estevalkusta ei juurikaan ole kuvia, joten vähän enemmän tekstiä sitten siitä aiheesta. Kun saavuin Minzulle (joka kyllä olikin vähän myöhässä, koska sekoilin bussin kanssa :D) Lähdimme melkein heti kävelemään vähän isomman porukan kanssa alkukäyntejä kahdella ympyrällä. Star oli tosi laiska, enkä saanut sitä kulkemaan nätisti.
 Alettiin pikkuhiljaa kiristelemään ohjia ja ravaamaan kahdella ympyrällä ja laitettiin ponit töihin. Star siirsi koko ajan käyntiin ja se pukitti, kun sitä pyysi eteenpäin raipalla. Yleensä se on kiltti, mutta mahtoikohan johtua vieraista hevosista sen käytös.
 Vähän sen jälkeen alettiin laukkaamaan, jälleen kahdella eri ympyrällä. Pian mentiin ihan vaan välikäyntejä toisella puolella ja hypittiin esteitä sekalaisesti. Pian Minzu pyysi jokaisen erikseen hyppäämään esteradan, jossa oli seitsemän estettä, selvitin radan puhtaasti, ilman pudottamisia. Sitten taas ravailtiin ja laukattiin ja mentiin käyntiä, ja lopuksi lähdettiin maastoon loppukäyntejen ajaksi. 
Lopuksi vielä liikutin Lakun ja kaksi valkkulaista liikuttivat Lintsin ja Dominon. Sen jälkeen syötiin suklaata ja mentiin sisälle {:

 Pari kuvaa valkusta, laatu on ihan hirvee, 
mutta kameran linssi oli huurussa ja empähän tajunnut pyyhkiä sitä :D

4 kommenttia: