torstai 6. helmikuuta 2014

#9 Kesämuistoja

Blogin kirjoituksessa on ollut vähän taukoa, sillä ranne on venähtänyt ja kamala flunssa on iskemässä. Mutta nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä jokin hyvä postaus. Ratsastamaankaan en flunssaisena ole viitsinyt mennä joten, Kesäkuvapostauksen aika!
 Tuli ikävä kesää, kun katselin vanhoja kesäkuviani, ja ajattelin jakaa teidän (Ketkä tätä blogia nyt lukevatkaan) kanssanne kesäisiä kepparikuvia.
 Vasemmalta oikealle:
1. Omalla pihalla hyppimässä Digin kanssa
2. Olin kaverini mökillä ja, koska mökillä ei ollut kepsuja otettiin sini-harmaat villasukat ja täytettiin sanomalehdellä. Hauskaa oli, vaikka kepparit olivat vähän alkeellisia :D Käytiin myös uittamassa heposia.
3. 90 cm Digin kanssa.
Kesän ylläpitohevoseni Marikki. Hups, en ole vieläkään muistanut palauttaa sitä kaverilleni :D

1. Kaksi ensimmäistä sukkaponiani <3
2. Hypin Vannyn kanssa kahdeksaakymppiä. Pidin tuota ensimmäistä kangaskoniani niin hienona vielä kesällä, mutta nykyään se lojuu ilman täytteitä kaapissa.
Viime kesänä on osallistunut yhteenkään kisaan, enkä leiriin, 
mutta tänä vuonna olisi tarkoituksena mennä ainakin yksiin keparikisoihin :)
Tämä nyt ei ollut mikään kovin pitkä, lähinnä sellainen 'Hengissä ollaan!' postaus.
Tässä ei todellakaan ollut kaikki kepparimuistoni kesältä, mutta muutama. Parempia postauksia (ja tietysti kesää) odotellessa Adios!

2 kommenttia:

  1. Mä en ikinä pääsis 90 cm -.- 70 cm on jo tosi vaikee. Mut ootpas raaka ku oot hyljänny Vannyn, se on ihana </3

    VastaaPoista
  2. XD Sellasta se on, kaikkia ei voi ratsastaa kerralla, ja oli Vanny jo vähän huonokuntoinenkin, kun sillä vikaa kertaa ratsastin :/

    VastaaPoista